Saltar a continguts

Unió Esportiva Figueres

Navegació

Menú principal

1942-43: Un tercer lloc decisiu

1942-43
Ampliar imatge
TEMPORADA 1942-43. UN TERCER LLOC DESICIU
La següent temporada va marcar la culminació d'una vella aspiració. Al llarg de tota la primera volta l'equip va anar frec a frec amb els tres primers, però a la segona volta hi va haver alguns resultats irregulars i es va acabar en setè lloc d'un total de deu equips del Campionat Regional Primera Categoria grup A. Després va venir el torneig de classificació on s'aconsegí la tercera posició, empatats amb el segon, decisiva per classificar-se, amb equips de tant d'historial com Europa, Badalona, Sant Martí, Reus, Horta, Lleida, Manresa, Mataró, Gràcia.... tots ells molt potents. La premsa, però,explicava que "no existeix una vertadera afició que pugui fer front als moments de desmoralització".

En total el Figueres va jugar 40 partits, amb 15 victòries, 4 empats, 21 derrotes, i 68 gols a favor i 68 en contra. El màxim golejador fou Valls, amb 21 gols.

L'equip estava format per Pascual, Jordà, Benedico, Fabregó, Milla,Padilla, Madern, Valls, Pagès, Sala, Vidal, Morral, Sol, Diego, Garriga i Grau,aquest tres últims jugaven d'extrem esquerre.