Saltar a continguts

Unió Esportiva Figueres

Navegació

Menú principal

1984-85: Bach destitueix Gonzalvo

1984-85
Ampliar imatge
TEMPORADA 1984-85. BACH DESTITUIEIX GONZALVO
Amb un quart lloc de la temporada anterior i un equip que demostrava saber fer bon futbol, tot feia pensar que el Figueres estava destinat a fer grans coses aquella temporada. El club va incorporar el porter Azkune, i els jugadors de camp Rebollo i Pep Boada.

Però en el capítol de baixes n'hi havia de prou importants, Vila, Planas, l'irrepetible Juncà i l'ídol de l'afició local: Antonio Ramos, un dels jugadors que ha marcat la dècada dels vuitanta de la Unió. De mica en mica, el got de la paciència d'Emili Bach vers Jordi Gonzalvo es va anar acabant, i com que la Directiva havia fet un esforç per tornar a veure l'equip entre els primers, l'entrenador va ser destituït a la dissetena jornada quan la Unió ocupava el vuitè lloc de la classificació.

El seu substitut va ser Pepe Pinto, que en acabar la temporada deixaria el club havent aconseguit ocupar la cinquena plaça final. Bach declararia en acabar el campionat: "aquesta temporada no ha estat dolenta esportivament. Ara bé, hem de dir que els diumenges no hem pogut veure bon futbol i que els fitxatges no han donat el resultat que tots esperàvem. Per això, si bé la classificació ha estat bona, tot el restant no". Ni Rebollo, ni el sevilla Choya ni el madrileny Guache van ser els homes decisius que el club buscava.

La temporada 1984-85 passarà a la història per haver estat de pura transició i per haver suposat el primer cessament de Gonzalvo en la seva segona etapa a la Unió.