Saltar a continguts

Unió Esportiva Figueres

Navegació

Menú principal

Notícies

19/02/2009
El Figueres incorpora un trofeu històric a les seves vitrines, el de campió de 3a regional
Revilla i Aguado, amb el trofeu Ampliar imatge

El Figueres incorpora un trofeu històric a les seves vitrines, el de campió de 3a regional

El club unionista va recollir el passat 26 de setembre, en el transcurs de la Nit de Campions, el trofeu com a primer classificat del grup 29 de 3a Regional la temporada passada, que encara no havia aconseguit mai en els seus 88 anys d’existència

Figueres- La Unió Esportiva Figueres va afegir el passat divendres 26 de setembre un altre trofeu a les seves vitrines. De la mà del president de l’entitat, Pere Aguado, i del coordinador esportiu, Román Martínez, el club figuerenc va recollir en el transcurs de la Nit de Campions, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, el trofeu que l’acredita com a primer classificat del grup 29 de 3a Regional de la temporada passada. L’acte, celebrat a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya de Salt, va servir per premiar mig centenar d’equips gironins, campions de les seves respectives lligues regionals, de futbol base i futbol sala. Ricard Campoy, nou president de la Federació; Carles Mc Cragh, nou delegat federatiu a Girona; Carles Mallart, el seu homònim a Figueres; els directius Manel Vico, José Luis Gutiérrez i Domingo Rodríguez; el seleccionador català, Pere Gratacós, i el responsable del Comitè Tècnic d’Àrbitres a Girona, Josep Simón, van ser els encarregats de lliurar els trofeus, en una vetllada que també va comptar amb la presència del representant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat a Girona, Josep Sagué, i el regidor d’Esports de Salt, Carles Borrell.

De fet, aquest és el primer trofeu que la Unió rep com a campió de 3a Regional en tota la seva història, ja que, fins la temporada passada, l’equip blanc-i-blau mai havia estat inscrit en aquesta categoria en els seus 88 anys d’existència. En canvi, el club sí que havia militat amb anterioritat a 2a Regional, en les etapes compreses entre els anys 1932 i 1941, en una primera, i la campanya 1946-47, en una segona molt més breu –ara fa ja 62 anys.